Home Office Boxok a munkavállalóidnak

 EGÉSZSÉGES BOXOK
Mindenkinek nehéz alkalmazkodni az új helyzethez, de továbbra is fontos lenne az egészséges étkezés, amire viszont most még kevesebb idő és figyelem jut. Segíts a munkavállalóid helyzetén azzal, hogy figyelsz erre is, miközben ő próbálja kialakítani az új munkarendjét home office-ban, sok esetben komplett családdal egy lakásban.
 TÖBB ÉTKEZÉSRE ELÉG
Minden étkezést külön végig kell gondolni és aztán valamilyen formában megoldani. Arról nem is beszélve, hogy most kifejezetten fontos, hogy minél kevesebbet kelljen ajtót nyitni – például egy futárnak. Azért készítettünk több étkezést is lefedő csomagokat, hogy valódi problémamegoldást adjunk.
 KÖNNYŰ ADMINISZTRÁCIÓ
Legyen akár több 100 kollégád, az adminisztráció még így is nagyon egyszerű lesz, egyetlen számlával a végén. Minden kolléga egy linken keresztül tudja majd megadni, hogy az általad jóváhagyott kereten belül milyen ízeket kér a csomagjába és mikor.

 

It was a great way to do something nice for the team while we’re remote

Paige Tyrrell
head of marketing

 

Megérkeztek a boxok a kollégákhoz és hatalmas volt az öröm! 🙂

Czibere Klára
döntéstámogató szakértő

 

Nagyon-nagyon finom, örültek a kollégák, szuper ötlet!

Félegyházi Márk
ceo

1. CSOMAGVÁLASZTÁS

Válassz egy csomagot, amit a kollégák számára biztosítanál heti rendszerességgel, vagy akár csak egyszeri alkalommal és töltsd ki a lenti ajánlatkérő formot.

2. MENÜVÁLASZTÁS

A kiválaszott csomagon belül a munkavállalók saját maguknak állítják majd össze az ételeket és ízeket. Mindezt online egy külön felületen, neked ezzel semmilyen adminisztrációd nincs, cserébe mindent látsz.

3. KISZÁLLÍTÁS

Ugyanezen az online felületen az egyes kiszállítási címeket is rögzítjük, ez alapján történik majd az érintkezésmentes kézbesítés.

4. ELEKTRONIKUS SZÁMLA

A kiszállított boxok darabszáma alapján a cég nevére elektronikus számla készül, amit online kártyával (amex is, igen), vagy utalással lehet kiegyenlíteni.