Vendégváró falatok

Egészségesebb vendégváró falatok a Ti esküvőtökön is!

Esküvői vendégvárás

Friss, izgalmas ízek

Ezzel a megoldással nem kell külön gondoskodnod az ételérzékenyekről, mert ezek a vendégváró falatok garantálják, hogy mindenki talál magának kedvére valót. A vegánoktól a húsevőkig.

Vegánoknak és húsevőknek is

 

LÁTVÁNYOS, KREATÍV

A két násznép találkozásánál az ifjú pár általában még nincs jelen. A Mártogatós pult viszont biztosan közös beszédtémát ad az ismerkedéshez, nem csak a pálinka.

Rögtön beszédtémát ad

 

EGYSZERŰ, KOMPAKT

Ez egy “önjáró”, önkiszolgálú megoldás, amit azonnal meg lehet érteni és ami még jobb: megszeretni.

Nem kell külön személyzet

 

“Az első kapcsolatfelvételtől kezdve tudtuk, hogy jól döntöttünk, amikor a Mártógatósra bíztuk az esküvői vacsoránkat. Szuper csapat, nagyon kedvesek, alaposak és kreatívak! Az étel kiváló volt, változatos és ötletes. Az összes vendégünk megdícsérte!”

Lívia + András

100 fős esküvő, Magánház kerti party

“5+++ übermaximálisan túlteljesítve az öt csillagot. Életem egyik legjobb ötlete volt, hogy esküvői fogadásunkra a Mártogatóst hívtuk. Profi kivitelezés, isteni finom szószok és zöldségek, mindenki maximálisan elégedett, csak dicsérhetjük őket. Még sokat fogunk hallani róluk! Szeressétek, fogyasszátok”

Magdi + Tomi

50 fős esküvő, Kult13

“Kitűnő választás volt lagzinkra, sok izgalmas ízvilág, gusztusos tálalás és profi hozzáállás. Minden vendégünk megkérdezte, hogy rendezvényeken kívül hol tudnak még további finomságokat venni tőlük!”

Szandra + András

120 fős esküvő, Flashback Stúdió

“Már a vendégvárásnál leesett a násznép álla, hála nektek! Köszönjük! A legjobb döntés volt az esküvőnkre a Mártogatóst választani! Klassz formában, finom ízek, szuper mártogatni valókkal. A vendégeknek is különösen tetszett. Köszönjük szépen!!”

Adrienn + Illés

80 fős esküvő, Barabás Villa

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül?

Jellemzően bruttó 1000 és 3000Ft közötti ársávra szokott kijönni, ami függ az igényektől, a helyszíntől és az egyéb kérésektől. Kérj ajánlatot a főbb paraméterekkel és rögtön pontosabb árat tudunk adni.

Több fotón is látni faládákat, ez hozzá tartozik?

A helyszíni bekészítést kérhetitek faládákkal vagy anélkül is, Ti döntitek el.

Vidékre is van kiszállítás?

Igen van, az ajánlatkérésben az időpont mellett add meg a települést is.

Kóstolót is lehet kérni?

Igen, van lehetőség kóstoló csomagra is, erről külön kell egyeztetnünk, mert nálunk helyszíni fogyasztás nincs, kisüzem vagyunk, nem étterem.